Copperstone logo

Om Copperstone

Copperstone Resources AB är ett svenskt börsnoterat prospekteringsbolag med huvudkontor i Kiruna. Bolaget bygger ett modernt gruvbolag från grunden med en positiv företagskultur baserad på förtroende, trygghet och trivsel. Målsättningen är att på ett hållbart sätt i samråd med lokalsamhället producera metaller som bidrar till den globala förändringen mot ett elektrifierat samhälle. Utöver Viscaria koppargruva i Kiruna innehar Copperstone ett antal andra bearbetningskoncessioner och undersökningstillstånd i Norrbotten och Dalarna. För mer information besök gärna www.copperstone.se. Copperstone fortsätter stärka sin organisation och söker nu:

Driven och engagerad Processingenjör – inriktning anrikning

Som processingenjör erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur.

I anrikningsprojektet jobbar du med att få fram den bästa processen för bolagets kommande anrikningsverk. Tillsammans med dina kollegor i projektet ansvar ni för att se över och besluta kring processalternativ/processdesign, anläggningens flödesschema och den tekniska utformningen. Du är en avgörande pusselbit i de processtekniska uppgifterna där du bistår med din kompetens till hela projektet. Du får jobba med utveckling och komplexa frågeställningar i produktionsprocessen.

När anläggningen är i drift ansvarar du för anläggningshastighet och kvalité. Processutveckling är del i din vardag och att integrera aktuella arbetsgrupper i dessa.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med ingenjörsutbildning gärna med inriktning mot mineralteknik alternativ process eller kemi. Vi vill att du har ett par års arbetslivserfarenhet från processindustrin.

Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga vilket behövs i dina kontaktytor både internt och externt. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt. Goda kunskaper i engelska är viktigt för att klara den internationella miljön vidare har du goda kunskaper inom Microsoft Office.

Personliga egenskaper för att lyckas i rollen:

  • Analytisk.

  • Gillar/utmanas av komplexa frågor.

  • Trivs med att söka svar hos både individer och teknik.

  • Prestigelös.

Övrigt/Mer information:
Vill du veta mer kontakta, Stefan Strömberg på SES Consulting, 070-2557111 eller stefan@sesconsulting.se. Har du frågor av teknisk karaktär är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tove Thelin Täckdal på 073–8106956 eller tove.thelintackdal@copperstone.se

Vi ser fram emot din ansökan senast 12 mars 2023.