Copperstone logo

Har du erfarenhet av att delta i stora, komplexa byggprojekt och vill bli en nyckelperson i Logistic Contractors prestigeprojekt för H2 Green Steel i Boden?

Logistic Contractor (LC) är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med drygt 50 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2. En tydlig strategi de senaste åren har varit att bredda LC mot industri, samt vara en del av den gröna omställningen och de stora industrisatsningar som görs i Norr- och Västerbotten. Därför är det extra roligt att H2 Green Steel har valt LC som samarbetspartner att uppföra delar av en anläggning för produktion av grönt stål i Boden.

LC söker nu en Projekteringsledare som vill bli del av ett framgångsrikt team!

Ditt uppdrag:

Som projekteringsledare är din uppgift att leda, planera och samordna projekteringsarbetet. Du är del i ett team och har, tillsammans med projektchef och platschef, det samlade ansvaret för projektet.

I varje projekt skapar du det projekteringsteam som tar fram handlingar och beskrivningar för projektets olika faser. En stor del av arbetet handlar om att utveckla och utvärdera tekniska lösningar, samtidigt som du säkerställer att projektet drivs enligt kontrakt, tidplan och uppsatta mål. Du har flera interna och externa kontaktytor och ansvarar för projektets administration.

Din profil:

LC söker dig med relevant akademisk examen, gärna med inriktning bygg. För att lyckas i rollen har du troligen flera års erfarenhet av projekteringsarbete eller arbete i byggentreprenader med god inblick i projekteringen.

Som person har du en stor drivkraft, är ambitiös och resultatinriktad. Du är strukturerad, ordningsam och har en väl utvecklad förmåga att planera och administrera. Vidare är du lösningsorienterad och har god kommunikativ förmåga, både muntligen och skriftligen.

 Varför ska du välja LC?

LC lägger stort fokus på sin gemensamma värdegrund att agera klokt, kreativt och med stort hjärta. Hos LC arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. LC erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. LC har kontor i centrala Luleå sedan 1,5 år tillbaka.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vi med SES Consulting. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Stefan Strömberg på stefan@sesconsulting.se alternativt 0702-55 71 11. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2023-12-10. Vi tillämpar digital referenstagning och bakgrundskontroll i slutfasen av vår rekryteringsprocess.

Om LC och Wästbygggruppen

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt via koncernbolaget Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. Våra 500 medarbetare bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB och Logistic Contractor AB. Läs mer om bolaget på www.lc.se

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).