Copperstone logo

Om Luleå Industrimontage

Luleå Industrimontage (LIMAB) är ett gediget och välrenommerat företag med kunder i process- (Stål/Cellulosa/Gruva) samt Kraft & Värmeindustrin. Affären är internationell och då med en internationell leverantörsportfölj och en i huvudsak nordisk kundbas. Med lokalisering i Luleå och Oxelösund har företaget en närhet till kunder inom svensk/finsk processindustri. Bolaget omsätter ~ca 90 MSEK och har ~20 anställda (till detta kommer en stor del projektanställda beroende på pågående arbeten/projekt). Läs mer om bolaget på: http://www.luleaindustrimontage.se)

LIMAB expanderar och vill nu stärka sin organisation för att säkra leveransen i sina projekt och söker därför en:

Projektkoordinator

I denna roll får du verkligen vara delaktig i alla delar av bolagets verksamhet. Rollen ligger inom sälj- och projektavdelningen och med en expanderade verksamhet finns det möjlighet att växa i bolaget. Du är spindeln i nätet i de projekt som LIMAB genomför ute hos kund och är med i hela kedjan från första kundmöte till slutfas. Genom detta får du också arbeta med många olika slags arbetsuppgifter som till exempel delaktighet i offert/kalkylarbete, beställning av material och logistiken av detta, resursplanering, planering av resor/logi i samband med projekten, samordna utbildningar för bolagets anställda och i slutskedet av projekten sammanställa den tekniska och ekonomiska dokumentationen.

Du har troligen befunnit dig i liknande roller inom processindustrin eller som leverantör till denna för vi tror att du har ett gediget teknikintresse. För att lyckas i denna roll tror vi att du gillar att vara just spindeln i nätet och hålla de klassiska bollarna i luften. Du har lätt för att skapa nya kontakter och gillar att vara i dialog med andra. Du är prestigelös, strukturerad och tycker om ordning och reda. Vi tror att du är bekväm i användandet av MS Officepaketet och inte heller tvekar att tala engelska då LIMAB har en del utländska kunder, leverantörer och projektanställda. Mindre antal planerade resor i tjänsten (ibland med övernattning) förekommer vilket gör att B-körkort krävs.

För mer information

Är du intresserad av rollen ser vi fram emot din ansökan senast den 16:e oktober, Vill du veta mer ring Stefan på SES Consulting som LIMAB anlitat för urval i denna rekrytering. Stefan har mobil 070-2557111